28.07.2014 | Restauratéři si začínají stále více uvědomovat kupní sílu hostů, kteří nechtějí navštěvovat zakouřené prostory a s tím i nutnost mít oddělené nekuřácké prostory, nebo dokonce zcela nekuřáckou restauraci.
28.07.2014 | Strava nás ovlivňuje víc, než si myslíme. Je například vědecky podloženo, že ovlivňuje tzv. biologický věk – že díky ní naše tělo rychleji stárne či naopak zůstává mladé. A jak tedy jíst správně?
14.07.2014 | Ve starověku i středověku byla otrava jídlem oblíbeným a nenápadným způsobem, jak se někoho zbavit, proto bylo například na královských dvorech normální mít své ochutnavače.
14.07.2014 | Srdce v ohni – cítíte to stejně, nebo jste stále unavení? Tradiční čínská medicína říká, že letní období je v elementu ohně, ke kterému se řadí orgánový okruh srdce a tenkého střeva.
17.05.2014 | Med je lepší než cukr, ale také obsahuje hodně sacharidů.
09.05.2014 | Jak si vytvořit individuální jídelní plán a přesně si v něm nalinkovat co, kdy a v jakém množství budeme jíst?
24.04.2014 | Opravdu potřebujeme doplňovat probiotika, nebo jde jen o trik obchodníků?
22.04.2014 | Jak si vybrat správnou dietu až do domu?
14.04.2014 | Už Hippokrates řekl: „Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem.“
04.04.2014 | Vědci poradí, jak se stravovat, aby nám mozek dobře sloužil další dlouhá léta.
Zajděte si pro svou porci čtení o kvalitě potravin. Nové číslo koupíte v prodejnách Kaufland, Albert, Globus, Tesco a COOP, na vybraných novinových stáncích sítě Valmont a dalších, včetně vybraných poboček České pošty.